RACEAUTO HUREN

Raceautohuren.nl

Het verhuren van raceauto’s sluit volledig aan bij de race-activiteiten van het Match Racing team. Het verhuurpakket omvat dan ook voornamelijk de auto’s die ook in het raceteam voor de races gebruikt worden.

Breed inzetbaar
Het huren van een raceauto is mogelijk voor een grote verscheidenheid aan circuitactiviteiten. Vanzelfsprekend voor het deelnemen aan wedstrijden, maar daarnaast ook voor vele andere circuit gebonden evenementen zoals trackday’s, vrij-rijden sessies, relatie- en sponsorevents en natuurlijk licentieopleidingen.

Endurance
Het assortiment huurraceauto’s van Match bestaat voornamelijk uit de Endurance race-auto’s Seat Ibiza en Volkswagen Golf in Diesel uitvoering. Beide modellen zijn van oorsprong afkomstig uit de gelijknamige Endurancecups en dus gebouwd voor langdurig en betrouwbaar gebruik.

Raceauto Huren

Seat Ibiza Tdi

De Seat Ibiza Tdi heeft misschien niet de ‘stoere’ uitstraling van de wat sportievere merken, maar is al sinds aanvang van de Endurancecup in 2000 de ongeslagen koning van betaalbaar, veel en plezierig autosporten. Qua rondetijden is de Seat vergelijkbaar met de meeste van zijn concurrenten met vaak 2,5 liter 6 cilinder motoren. Het racy, maar gemoedelijke rijgedrag maken de Ibiza Tdi tot een ideale raceauto om veel ervaring mee op te doen voor een zeer bereikbaar kostenplaatje. Van deze auto’s heeft Raceautohuren.nl er een grote hoeveelheid beschikbaar, dus ook grotere groepen kunnen wij voorzien van gelijkwaardige huurraceauto’s.

VW Golf Tdi

De VW Golf Tdi is de natuurlijke opvolger van de Seat Ibiza Tdi. Een recentere auto, met een op alle vlakken hoger prestatieniveau. De Golf vraagt wat meer ervaring om succesvol tot goede prestaties te worden gereden en wordt dan ook meestal voor meer competitieve inzet gebruikt. Naast voor wedstrijden in bijvoorbeeld de DRDO dieselklasse, is de Golf een uitstekende keuze voor de wat hoogwaardigere trackdays op de bekende Nederlandse circuits. Maar ook voor bijvoorbeeld de Nurburgring-Nordschleife en Spa-Francorchamps ‘open pitlane’ circuitdagen is de Golf zeer geschikt.

Citroen C1

Sinds kort heeft Raceautohuren.nl enkele Citroen C1’s aan het wagenpark toegevoegd. Ook dit zijn voor endurance-inzet gebouwde auto’s, waardoor ook hier duurzaamheid gegarandeerd is. Gebouwd volgens het cupreglement van de Engelse C1 racing cup, wat inhoudt dat ze eenvoudig maar doeltreffend voor circuitgebruik aangepast zijn. Een ideale auto voor jeugdige bestuurders.

Match Racing Logo Wit

RACEAUTOHUREN.NL

Tarieven

Omdat veel afhankelijk is van locatie (welk circuit), duur van de inzet, soort inzet en natuurlijk de aantallen, is er voor de huurprijzen van de auto’s niet echt een standaard prijslijst.

Met veel van de organisatoren, zoals bijvoorbeeld de scholen die licentieopleidingen verzorgen, hebben wij afspraken over het collectief afnemen van auto’s. Daarmee is het huren van één van onze auto’s via de betreffende school altijd een garantie voor het beste huurtarief. Daarnaast is de aanbeveling via de school een bewijs van onze kwaliteit.

Kijk voor organisaties die van ons huuraanbod gebruik maken op de links op onze pagina.

Contact opnemen

Voor inzet van onze race-auto’s anders dan hier beschreven kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier. Raceautohuren.nl doet u graag vrijblijvend een persoonlijke aanbieding naar wens en op maat.

Ook voor aanvullende informatie rondom onze verhuuractiviteit kunt u ons contactformulier gebruiken.

Match Racing | Martin de Weerd
matchracing@planet.nl