ICE DRIVE EXPERIENCE

Ice Drive Experience

De Match Icedrive Experience is eigenlijk een beetje per ongeluk ontstaan. Maar met grote gevolgen, want dit is een zeer populaire activiteit geworden.

Te leuk om niet te doen
Via enkele internationale klanten zijn wij met ijsrijden in aanraking gekomen. Met de instelling dat het “te leuk om niet te doen” is, hebben we dit voor onze eigen relaties opgezet en in beperkte kring aangeboden. Het begon met wat vrienden, die het jaar erop wat nieuwe vrienden meebrachten, die dan het jaar erop … Afijn, ondertussen is de Match Match Icedrive Experience van januari tot maart zo’n week of 6 à 7 in Zweden druk in de weer op een bevroren meer.

Match Racing Logo Wit

LAAGDREMPELIG EN BETAALBAAR

Laagdrempelig en betaalbaar

Al die jaren is de insteek onveranderd gebleven; Vermakelijk, betaalbaar en ook een beetje leerzaam. Daarmee is het dan ook gelijk niet voor iedereen even aansprekend. We doen dit zoals we ook onze circuitactiviteiten doen: laagdrempelig en bereikbaar. Misschien wel eenvoudig of zelfs simpel, maar zeker anders dan wat bijvoorbeeld de grote autofabrikanten aanbieden in ijsrijtraining.

Voor de grote grijns

Bij Match gebruiken we niet de nieuwste modellen auto’s met astronomisch veel vermogen. Ook geen 5 sterren hotels en eindeloos lange lunches. Wij doen vooral simpel, achterwiel aangedreven BMW compacts zonder al te veel elektronica zijn wel meest populair en zorgen voor de grootste grijns. Lunchen doen we gewoon tussendoor op het ijs, als je toch even moet uitpuffen en je maat even achter het stuur zit. Overnachten doen we in principe in cabins. Eenvoudig, maar heel schoon en netjes. Zelf je bed opmaken en collectief dineren. Wel iets wat je dus met vrienden moet doen.

Geen competitie

Bij Match noemen we het bewust ijsrijden en niet ijsracen. Er zit geen competitie-element in het programma. Competitie vereist een zekere ervaring en zelfs met ervaring is er een schaderisico. Wij kennen geen voorziening voor schade en omdat van schade altijd iemand droevig wordt gaan we de competitie niet aan.

Zoveel mogelijk plezier

Het belangrijkste verschil zit hem toch wel in de kosten, onze Icedrive Experience is betaalbaar. Zeker niet gratis, maar voor een bereikbare prijs. Anders dus dan wat de fabrikanten aanbieden (tenzij je er een auto van 2 ton bij koopt). Match organiseert events met misschien minder glamour, maar met veel meer oog voor waar het eigenlijk om gaat: Veel rijden, wagenbeheersing ontwikkelen en met zoveel mogelijk plezier.

Veel tracktime

Verder is het goed om je te realiseren dat de Match Icedrive Experience geen school is. We geven geen cursus en hebben geen vast programma. De meeste van onze gasten zijn autosporters, of zitten daar tegenaan. Met een beetje gevoel voor autorijden en gezond verstand is ijsrijden bij ons voor het grootste deel autodidactisch. Vooral heel veel doen, daar heb je het meeste aan en dat is natuurlijk ook het leukste. Daarom bieden wij ook zoveel tracktime als mogelijk is. Niemand wordt aan zijn lot overgelaten, er zijn altijd ervaren ijsrijders aanwezig voor de nodige ‘tips & tricks’ om ervoor te zorgen dat er ook wat opgestoken wordt.

Meer info?

Op onze Facebookpagina MatchIcedriveExperience staan veel sfeerimpressies en filmpjes van onze activiteiten. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier.

Contact

Voor meer informatie of vragen over het ijsrijden van Match Racing kunt u het onderstaande formulier gebruiken om contact met ons op te nemen.

Match Racing | Martin de Weerd
matchracing@planet.nl