Match Racing - Ginetta G50
Match Racing
Homepage
Nieuwsarchief
Team
Auto - Ginetta G50
Coureurs
Dutch GT4 Championship
Overige raceklassen
Racekalender
Fotoboek
Contact
Raceauto huren
Wilt u een racecursus volgen of aan een échte (DNRT)wedstrijd meedoen, maar niet de beschikking over een snelle bolide? Geen probleem! Bij Martin de Weerd en Match Racing bent u aan het juiste adres om een goed geprepareerde raceauto te huren.

WWW.RACEAUTOHUREN.NL heeft zo’n 23 SEAT’s in de aanbieding voor verhuur. Dus ook grote groepen coureurs of geïnteresseerden kunnen terecht. Uiteraard geldt ook hier dat u ‘value for money’ krijgt.

De SEAT Ibiza heeft een 145 pk sterke diesel motor en is, na het strippen, zo’n tweehonderd kilo lichter dan normaal. Hierdoor kan de SEAT sneller accelereren en trek je binnen 7 seconden op van nul naar honderd kilometer per uur. De topsnelheid ligt boven de 200 kilometer per uur.

Naast het verhuren van SEAT’s, biedt Match Racing coureurs ook het zogenaamde ‘arrive & drive’ pakket aan. Zo ook in de SEAT Endurence Cup. Dan kunt u een seizoen lang gebruik maken van onze spullen en regelen wij alles voor u. Van bandenwissels tot afstellingen aan de auto en van reparaties tot vervoer van en naar het circuit. Zo kunt u zich volledig richten op het kampioenschap en volop genieten van het endurance racen.

De SEAT’s zijn bij uitstek geschikt voor beginnende coureurs. De historie van Match Racing leert dat vele startende rijders later succesvol zijn doorgegroeid naar ‘hogere’ raceklassen. Uiteraard bij Match, de succesvolle renstal waarbij gezelligheid en prestaties hand in hand gaan.
Ginetta Cars Homepage
Peko Powersystems - UPS Systems
Autosport.nl | | Het nationale autosport magazine op internet
© Fast Company | Match Racing